Kevätmuuton tarkkailua Viikissä

Map Unavailable

Aika
19.03.2022 kello 08.00 - 12.00

Luokat

Retkellä etsitään keväisiä muuttolintuja Viikin pelloilta ja Vanhankaupunginlahdelta. Reitti, kesto ja kohteet määräytyvät paikan päällä lintutilanteen mukaan: jos muuttosää on hyvä, muuttoa voidaan jäädä tarkkailemaan pidemmäksi aikaa (johon kannattaa varautua lisävaatteilla). Muuten kierrellään Viikin peltoja ja tutkitaan Vanhankaupunginlahden lintuja. Retkellä kuljetaan alueen kävelyteitä pitkin muutama kilometri.

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan viranomaisten suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla.

Kenelle: Retki on avoin kaikille

Retkimaksu: Maksuton

Oppaana: Aapo Salmela

Retkiaika: Lähtö: klo 8.00. Paluu: klo 12, mahdollisesti retki kestää pitempäänkin.

Lähtöpaikka: Viikki, Koetilantie 1, Gardenian edusta

Ilmoittautuminen: viimeistään 17.3. klo 16 seuraavan linkin kautta

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/bxftrmoj7ekgn

 

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi