Kahlaajaretki Porin Yyteriin

Loading Map....

Aika
18.08.2018 kello 06.00 - 21.00

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

1 paikkaa vapaana

Luokat

Porin Yyteri on Suomen ykköskahlaajapaikka. Katseltavaa riittää koko päiväksi. Täällä jos missä pääsee tutustumaan sirrien, viklojen, kuirien ja kurmitsojen mitä moninaisimpaan pukujen kirjoon. Lisäksi väriä ja ääntä tuovat ristisorsat ja muut paikalliset erikoisuudet. Yyterin lietteiden lisäksi kierrellään muilla alueen lintupaikoilla olosuhteiden ja lintutilanteen mukaisesti. Kävelyä tulee noin 5 km. Maasto on kuitenkin helppoa ja pääkohteeseen pääsee pitkospuita pitkin. Meno- ja paluumatkalla on perinteisesti pysähdytty Humppilassa kahvilassa, jossa voi myös täydentää eväitä.
Retkitietoja päivitetään mm. vedenkorkeustiedoilla muutama päivä ennen lähtöä.

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

 

Huom! Jos retkipaikkoja on vapaana vielä netti-ilmoittautumisajan päätyttyä, ja haluat mukaan, lähetä sähköpostia oppaalle ja kysy paikkatilannetta.

 

Oppaana: Mikko Savelainen ja Peter Buchert

Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikennepysäkki, Mannerheiminaukio 2

Retkiaika: Lähtö klo 6:00. Paluu noin klo 21:00

Retken hinta: 45e/20e (alle 29-vuotiaat ja opiskelijat ja työttömät). Ei-tringalaisille maksu on vastaavasti 55 e/30 e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 10.8. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen viimeistään 10.8.2017

Lisätietoja: mikko.savelainenÄTetkl.fi

Viimehetken (14.8.) tiedot retkestä:

Porin Yyteri on Suomen ykköskahlaajapaikka. Katseltavaa riittää koko päiväksi. Täällä jos missä pääsee tutustumaan sirrien, viklojen, kuirien ja kurmitsojen mitä moninaisimpaan pukujen kirjoon. Lisäksi väriä tuovat ristisorsat ja muut paikalliset erikoisuudet. Yyterin lietteiden lisäksi kierrellään muilla alueen lintupaikoilla olosuhteiden ja lintutilanteen mukaisesti. Kävelyä tulee noin 5 km. Maasto on kuitenkin helppoa ja pääkohteeseen pääsee pitkospuita pitkin. Vedenkorkeudella on iso merkitys retken onnistumiseen: ihanteellinen vedenkorkeus on noin +10cm. Sen voi tarkistaa Ilmatieteen laitoksen vedenkorkeus -sivulta (Mäntyluoto).

Meno- ja paluumatkalla on perinteisesti pysähdytty Humppilassa kahvilla, jossa voi myös täydentää eväitä. Linja-auto pysähtyy Kiasmasta lähdön jälkeen Espoon Ikean liittymässä, Nummelan liittymästä (Porintie) ja Karkkilan ABC-Masuunin tuntumassa (1,5 km tästä Poriin päin). Terv.Mikko/040 5877 278

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.