Iranin kaakkoisosa

Loading Map....

Aika
23.11.2018 - 04.12.2018 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Helsinki-Vantaan lentoasema

0 paikkaa vapaana

Luokat

 

Matkan kohteena on Iranin rannikko Pakistanin rajalta länteen aina Hormusin salmeen saakka. Tämä on seutua, jossa aiemmin harva ulkomaalainen on ollut tilaisuudessa matkailla. Rannikolla on useita kalastajakyliä, mutta sisämaassa vain vähän asutusta, seutu on hyvin kuivaa ja kesällä kuumaa. Talvellakin lämpötila on yleensä yli 20 astetta. Lintuja löytyy etenkin alueen jokisuistojen kosteikoista ja mangrovemetsistä, joissa talvehtii varsinkin suuria määriä kahlaajia, haikaroita ja lokkilintuja. Alueen harvoista metsiköistä löytää talvella pohjoisesta ja idästä saapuneita eksoottisia talvehtijoita. Iran on turvallinen ja rauhallinen maa, ihmiset ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Retkikertomuksia kahdelta Iranin lintumatkalta löytyy blogin muodossa:  www.wildfin.com/blogi ja matkakertomuksena lajilistoineen muiden Iranin raporttien joukossa: https://www.cloudbirders.com/tripreport. Tulevalla matkalla on sama ammattitaitoinen opas kuin näillä matkoilla.

 

Retki on vain Tringan jäsenille. Osallistujilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus. Minimiosallistujamäärä 6, maksimimäärä 10 osallistujaa.

 

Retkeltä mahdollisesti yli jääneet rahat käytetään Tringan suojelutoimintaan. Vuonna 2018 tuetaan Hangon lintuaseman eli Haliaksen toimintaa.

 

Oppaana: Jouko Högmander

Lähtöpaikka: Helsinki-Vantaan lentoasema

Retkiaika: Tarkat  lähtö- ja paluuajat tarkentuvat myöhemmin

Retken hinta: Max 3500 e. Tarkentuu myöhemmin. Hinta sisältää lennot, kuljetukset, kaikki ruokailut ja majoitukset sekä erinomaisen, englantia puhuvan lintuoppaan palvelut. Tarkemmat maksutiedot lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 1.5.2018. Saatuasi vahvistuksen retkelle pääsystä, lähetä vielä sähköpostia ilmoittautumisestasi Jouko Högmanderille. Huom! Retkipaikkaa ei voi varata pelkästään sähköpostitse!

Lisätietoja: jouko.hogmanderÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.