Iltaretki Santahaminaan

Loading Map....

Aika
16.05.2019 kello 18.00 - 21.00

Lähtöpaikka
Santahamina

1 paikkaa vapaana

Luokat

Toukokuisessa Santahaminassa on tarjolla todella monipuolinen linnusto. Kuljemme hiekkatietä ja polkuja pitkin Likolammen lehtoalueelle, jossa peukaloinen, mustapääkerttu ja sirittäjä ovat vielä alkuillasta äänessä. Likolammen pesimälajistoon kuuluu harmaasorsa ja mustakurkku-uikku. Eteläkärjestä avautuu aava merimaisema, jonka äärellä pidämme evästauon. Arktiset vesilinnut ja kahlaajat muuttavat ulkomerellä.

 

Vain Tringan jäsenille. Vain Suomen kansalaisille (sotilasalue). Ota retkelle mukaan virallinen henkilöllisyystodistus (henkilökortti/ajokortti/passi).

 

Lue yleisretkiohjeet, joissa mm. retken peruutusohjet, täältä:

Yleisiä retkiohjeita

Oppaana: Paul Segersvärd

Lähtöpaikka: Santahaminantie 22, bussin 86 päätepysäkki.  Herttoniemen metroasemalta bussi 86.

Opas odottaa retkeläisiä bussipysäkillä 17.45 alkaen.

Autoilijoille ajo-ohje: Ajakaa Santahaminantietä bussin päätepysäkille. Santahaminantie on Santahaminan pääväylä, jonka varrella sijaitsevat  myös bussipysäkit. Saatte täällä opastuksen pysäköinnistä. Älkää kääntykö kasarmeille tms. muihin kohteisiin johtaville teille. Porteista pääsevät vain autot, joiden rekisteritunnus on lähetetty etukäteen tiedoksi Santahaminaan joten älkää tehkö viimen hetken automuutoksia.

Retkiaika: Retki alkaa klo 18. Retki päättyy noin klo 21.

Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen viimeistään 24.4. Saatuasi vahvistuksen mukaanpääsystä, lähetä viimeistään 24.4. Jaana Sarvalalle (tringa.retketÄTgmail.com) koko nimesi, henkilötunnuksesi ja jos tulet autolla, auton rekisterinumero. Jos ilmoitit itsesi lisäksi jonkun muun, lähetä hänenkin nimensä ja henkilötunnuksensa. Santahaminaan pääsevät vain ne, joille kulkulupa on myönnetty.

 

PÄIVITYS 13.3.2019 Retki on täynnä. Vaikka varaustilanne näyttäisi vapaita paikkoja olevan, niitä ei ole, sillä retkelle on jonottajia.

MUISTA LÄHETTÄÄ KOKO NIMESI, HENKILÖTUNNUKSESI JA JOS TULET AUTOLLA, AUTON REKISTERITUNNUS VIIMEISTÄÄN 24.4.

 

Tiedustelut ja henkilötietojen lähettäminen: tringa.retketÄtgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.