Helmikuun kuukausikokous

Loading Map....

Aika
02.02.2017 kello 18.00 - 20.00

Lähtöpaikka
Tieteiden talo

Luokat

Helmikuun kuukausikokous pidetään torstaina 2.2. Tieteiden talossa (Kirkkokatu 6, sali 104) klo 18.00. Kokouksen ohjelmassa on perinteinen tietokilpailu, eli Tringan määrityskuvakisa. Kokous ja määrityskuvakisa ovat kaikille avoimia, tervetuloa mukaan!

Määrityskisassa on tuttuun tapaan kaksi sarjaa: harrastajasarja ja vaikeampi ns. tertiaalitosikoiden sarja. Kummankin sarjan voittaja palkitaan ja lisäksi kaikkien vastauslomakkeen palauttaneiden kesken arvotaan palkinto.

Säännöt: Kisassa näytetään yhteensä 50 kuvaa. Harrastajasarjassa vastataan ensimmäiseen 25:een kuvaan ja tertiaalisarjassa kaikkiin 50:een kuvaan. Harrastajasarjan lajit ovat kaikki tavattu Suomessa, tertiaalisarjan lajit ovat havaittu WP:llä. Jokaisesta vastauksesta voi saada pisteitä seuraavasti: oikea laji 3p, tyhjä 1p, väärä vastaus 0p.

Vastauspaperit löytyvät paikan päältä, ota oma kynä mukaan. Lintukirjan tai muiden apuvälineiden käyttö ei ole kisan aikana sallittu, mutta kiikarit voi toki ottaa mukaan. Tietokilpailun oikeat vastaukset käydään läpi ja voittajat palkitaan maaliskuun kuukausikokouksessa.

Tiedustelut: ohjelma(ät)tringa.fi

 

Alkulämmittelynä voi käydä läpi edellisvuosien kisakuvia:

Tietokilpailu 2016

Tietokilpailu 2015

Tietokilpailu 2014