Hangon lintuaseman avoimet ovet II

Loading Map....

Aika
05.08.2017 kello 09.00 - 14.00

Lähtöpaikka
Hangon lintuasema

Luokat

Hankoniemen eteläkärjessä Uddskatanin luonnonsuojelualueella toimiva Hangon lintuasema järjestää avoimien ovien päivän lauantaina 5.8. klo 9-14. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua aseman toimintaan, lintujen rengastukseen ja lähes satavuotiaaseen asemarakennukseen.

Tapahtumaan voi osallistua kävelemällä Tulliniemen luontopolkua pitkin Tulliniemen eteläkärjen näköalakalliolle, josta opastetut kierrokset lähtevät tasatunnein. Kello 9, 11 ja 13 lähtevillä kierroksilla opastus on suomeksi ja klo 10 ja 12 lähtevät kierrokset opastetaan ruotsiksi. Kierroksilla kuljetaan oppaan seurassa aseman verkkoalueen läpi, käydään kurkistamassa näkymiä muutontarkkailubunkkerilla ja päätetään kierros lintuaseman piha-alueelle.

Tulliniemen eteläkärjessä on tapahtumapäivänä opasteita avoimien ovien päivästä. Aseman pihassa on mehutarjoilu. Tapahtuma on maksuton ja siihen kannattaa varautua sään mukaisella vaatetuksella sekä vaihtelevassa maastossa kävelemiseen soveltuvin jalkinein. Hangon lintuasemalle kuljetaan Tulliniemen luontopolkua pitkin, kävelymatka on yhteen suuntaan noin 3,5 kilometriä. Reitti on paikoin vaikeakulkuinen eikä sovellu liikuntaesteisille. Lisätietoja luontopolusta: tourism.hanko.fi/tulliniemen-luontopolku/


Opastetut kierrokset lähtevät luontopolun eteläkärjen näköalapaikalta.

Lue raportti Haliaksen historian ensimmäisistä avoimista ovista vuodelta 2016 täältä.

Tiedustelut sähköpostitse: toimisto(ÄT)tringa.fi