Espanjan syysretki

Loading Map....

Aika
15.09.2017 - 22.09.2017 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Helsinki-Vantaan lentoasema

Luokat

Merilintuja ja Iberian erikoisuuksia.

Lähtö iltapäivällä 15.9. Helsingistä, majoittuminen illaksi Madridin lähelle. Toisena päivänä retkeilyä Madridin ympäristössä. Alue on mainio paikka nähdä iberiankeisarikotkia, sekä trappeja ja muita arolintuja. Kolmantena päivänä ajelemme rauhallisesti lintupaikkoja kierrellen Atlantin rannikolle O Groveen. Neljännen päivän aamuna veneretki ulkomerelle ja illaksi siirtyminen Espanjan pohjoiskärkeen Porto de Baresin viehättävään pikkukylään aivan Estaca de Baresin niemen tyveen. Seuraavat kolme aamua staijailemme merilintumuuttoa “Estacassa “. Viimeisenä kokonaisena päivänä ajamme hiljalleen lintuja katsellen takaisin Madridiin, josta lento aamulla 22.9. takaisin Helsinkiin.

Matkaehdot: Lähtijöiden tulee olla Tringan jäseniä. Tringa pidättää oikeuden hinnanmuutokseen, jos joudutaan tekemään uudelleenjärjestelyjä. Matka ei ole valmismatka, joten Tringa ei vastaa mahdollisista peruutuksesta syntyvistä kustannuksista. Osallistujille on Birdlifen kautta tapaturmavakuutus, mutta henkilökohtainen matkavakuutus on suositeltava.

Retkihinta: 1090€, sisältää suorat lennot Helsingistä Madridiin ja takaisin, majoitukset 15.-17.9. ja 12.-22.9. Madridissa, 17.-18.9. O Grovessa ja 18.-21.9. Porto de Baresissa, kuljetukset ilmastoidulla pikkubussilla ja oppaan palvelut. Lisämaksusta yhden hengen huone.

Oppaana: Petro Pynnönen

Tiedustelut ja ilmoittautuminen (10.8. mennessä):  petropynnonen(ÄT)hotmail.com

 

Päivitys 1.8. Retki on täynnä