BirdLife Suomen lintumessut Viikissä

Loading Map....

Aika
25.08.2018 kello 10.00 - 17.00

Lähtöpaikka
Viikki, Lintuvarusteen edusta

Luokat

BirdLife Suomi järjestää lintumessut elokuun viimeisenä lauantaina. Nyt kolmatta kertaa pidettävän tapahtuman paikkana on Helsingin Viikki (Koetilantie 1).

Tringa on lintumessuilla mukana ja järjestää edellisvuosien tapaan retkiä ja opastettuja lintukävelyitä messuvieraille. Myös Tringan esittelypöytä löytyy messuilta. Tule paikalle tapaamaan Tringan aktiiveja ja osallistu lintukävelyille! Lintukävelyille ja retkille osallistuminen on maksutonta.

Lyhyet opastetut lintukävelyt (kesto noin tunti) lähtevät messualueelta Gardenian oven edestä tasatunnein: klo 11.00, 12.00, 13.00, 15.00 ja 16.00. Lintukävelyille ilmoittaudutaan Tringan messuständillä ennen kävelyn alkua.

Klo 14.00 ohjelmassa on lasten lintukävely. Myös vanhemmat ja isovanhemmat ovat tervetulleita mukaan lasten lintukävelylle! Ilmoittautuminen Tringan messuständillä. Myös lasten lintukävely lähtee Gardenian oven edestä.

Tringalla on lintumessupäivän aamulla myös kaksi pidempää linturetkeä Viikkiin, joilla vieraillaan Vanhankaupunginlahden lintutornissa. Näille retkille tulee ilmoittautua etukäteen:
Lintumessuaamun linturetki Viikkiin I
Lintumessuaamun linturetki Viikkiin II

Tiedustelut: toimisto (ät) tringa.fi