Avescapesin ja Tringan lintumatka Eilatiin

Loading Map....

Aika
13.11.2018 - 20.11.2018 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Helsinki-Vantaan lentoasema

Luokat

Lähde mukaan ikimuistoiselle linturetkelle syksyiseen Etelä-Israeliin! Syksy on Eilatissa äärimmäisen monipuolista lintuaikaa. Useat pohjoiset lajit ovat saapuneet talvialueilleen ja lisäksi aavikkolajit ovat hienosti ja selvästi kevättä helpommin löydettävissä. Mielenkiintoista lajistoa on nähtävissä koko ajan ja runsaasti! Retkeily Eilatin alueelle on uskomattoman rentoa, helppoa ja turvallista. Ja jos olet jo keväisen Eilatin kokenut, niin tässä on hyvä mahdollisuus päästä näkemään varsin erilaista lajistoa samoilla helpoilla retkikohteilla!

Mielenkiintoisia talvilajeja Eilatin alueella ovat mm. persianpöllönen, aasiankiuru ja tuhkakirvinen. Aavikkolajeista kiurut, hietakyyhkyt, taskut ja esim. kääpiökerttu ovat hyvin nähtävillä. Petolintuja muuttaa vielä hiljakseen ja suola-altailla on paljon kahlaajia. Lähes joka ilta lopetamme päiväretkemme North Beachille, jossa voimme nähdä mm. riuttahaikaroita, kyyryhaikaran, valkosilmälokkeja, ruskosuulan jne. Marraskuussa on myös erittäin hyvät mahdollisuudet harvinaisuuksiin. Mikäli retkeläisillä on kiinnostusta nähdä lintujen rengastusta, niin voimme käydä yhtenä aamuna myös vierailemassa Eilatin lintuasemalla.

Tarkempaa tietoa matkasta löydät täältä:

http://www.avescapestravels.com/israel-2018

Mukaan mahtuu kaksitoista matkustajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka varataan heti sen täytyttyä. Retki toteutetaan kuudella lähtijällä.

Matkan järjestää Avescapes Oy yhteistyössä Tringan kanssa. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Aurinkomatkat ja Avescapes. Henkilökohtainen matkavakuutus on pakollinen jokaiselle.

 

Oppaana: Avescapesin oppaat, matkanjohtajana Roni Väisänen

Lähtöpaikka ja retkiaika: Helsinki-Vantaan lentoasema, tarkat ajat ilmoitetaan osallistujille

Retken hinta: 1750e/hlö sisältäen suorat lennot Helsingistä, kuljetukset hotellille, hotellimajoitukset puolihoidolla 2 hengen huoneissa, kaikki retket pikkubussilla ja matkanjohtajien palvelut. 1hh lisämaksu 290e/hlö.

Ilmoittautuminen: http://www.avescapestravels.com/israel-2018

Tiedustelut: roni@avescapestravel.com