Tringan toimialueen alueelliset lintuyhdistykset

Raaseporin lintuharrastajat Lullula – Tringa ry:n paikallisjaosto.

Lullula on Tringa ry:n paikallisjaosto, jonka toimialueena on Raaseporin kaupunki ja tutkimusalueena Raaseporin pohjoisosat (Entinen Pohjan ja Karjaan alue). Lullula aloitti toimintansa vuoden 2004 alussa.

Lisätietoja ja liittymisohjeet saat lähettämällä sähköpostia: lullulanhallitus(ät)gmail.com

Keski- ja Pohjois-Uudenmaan Lintuharrastajat Apus ry (entinen HyLy)

Apus on valtakunnallisen BirdLife Suomen alueellinen jäsenyhdistys ja se on perustettu vuonna 1981. Apuksen tarkoituksena on toimia lintuharrastajien yhdyssiteenä, edistää ja ohjata lintuharrastusta ja -tutkimusta sekä luonnonsuojelua yleensä. Apus toimii myös Helsingin seudun lintutieteellisen yhdistyksen Tringan osana huolehtien lintuhavaintojen keräämisestä Keski- ja Pohjois-Uudenmaan alueella.

Lisätietoja saa muun muassa yhdistyksen kotisivuilta osoitteesta http://www.tringa.fi/apus/

Lohjan lintutieteellinen yhdistys Hakki ry

Lohjan lintutieteellinen yhdistys Hakki ry ylläpitää ja kehittää Lohjan seudun lintuharrastusta ja -tuntemusta. Tammikuussa 1996 perustetun yhdistyksen toimialue on Lohja ja Siuntio. Yhdistyksessä on noin 300 jäsentä. Vuonna 2018 varsinaisen jäsenmaksun suuruus on 25 euroa ja perhejäsenmaksun suuruus 6 euroa.

Lisätietoja saa yhdistyksen kotisivuilta osoitteesta http://www.birdlife.fi/hakki tai sähköpostilla hakki(ät)birdlife.fi

Luoteis-Uudenmaan Lintutieteellinen Yhdistys APLA ry

APLA ry:n toimialueena ovat Karkkilan kaupunki sekä Nummi-Pusulan ja Vihdin kunnat.  Yhdistyksen julkaisu ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa nimellä APLA. Vuonna 1986 tehtiin 15-vuotisjulkaisuna 203-sivuinen kirja seudun linnustosta (Luoteis-Uudenmaan Linnusto). Jäseniin pidetään yhteyttä jäsenlehden ja jäsentiedotteiden lisäksi kuukausikokouksilla, jotka pidetään yleensä Karkkilan kaupungin Rajakadun nuorisotilassa (Rajakatu 2).

Lisätietoja: marko.teivonen(ät)santasalo.com

ardcin

Kuva © Jari Kostet

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email