Tringan liittymislahja on vaihtunut

Tringan uuden jäsenen liittymislahja on vaihtunut. Edellisen liittymislahjan, Uudenmaan linnusto -kirjan, painos on nyt loppu. Vuoden 2020 alusta Tringan liittymislahjaksi saa Lähde linturetkelle! Pääkaupunkiseudun parhaat lintupaikat -kirjan.

Uudet jäsenet voivat noutaa kirjan vuoden sisällä liittymisestä joko Lintuvarusteesta (Koetilantie 1, Helsinki) tai Foto Fennicasta (Itämerenkatu 16, Helsinki). Kirjan saa omakseen esittämällä liikeessä jäsenmaksukuitin tai sen kopion.

Lähde linturetkelle! Pääkaupunkiseudun parhaat lintupaikat on tringalaisten tekijöiden kokoama yli 370-sivuinen tietopaketti, jonka sivuilla esitellään 51 pääkaupunkiseudun linturetkikohdetta sanoin ja kuvin.


Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email