Retkitoimikunta tiedottaa: retkien peruuntumiset ja retkimaksujen palautukset

Tringan kaikki retket huhtikuun puoliväliin asti sekä kaikki bussi- ja veneretket  toukokuun loppuun asti on peruttu ja näille ilmoittautuminen on suljettu. Tällä hetkellä näyttää hyvin todennäköiseltä, että myös kaikki loput Tringan kevään retket tullaan perumaan. Tilannetta seurataan ja asiasta ilmoitetaan erikseen, mikäli tilanne helpottuu ja joitakin kokonaan ulkoilmassa pidettäviä pieniä kävelyretkiä voidaankin suositusten mukaan pitää.

Jo maksetut retkien retkimaksut palautetaan. Maksupalautukset hoitaa Eventio, jonka kautta maksullisille retkille on ilmoittauduttu. Ilmoittautuneet saavat sähköpostilla ohjeet maksupalautusten hakemisesta.

Syksyn retkiä julkaistaan lisää myöhemmin. Ajankohdasta tiedotetaan Tringan sivuilla. Näitä odotellessa, hyviä omatoimiretkiä kaikille!

Jaana Sarvala

Tringan retkitoimikunta

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email