Retkikalenteri päivitetty

viron_vappuretki_29.4.-3.5.2009_042.jpg

 

Tringan vuoden 2010 retket on lisätty retkikalenteriin. Järjestettyjä retkiä on vuoden aikana yhteensä 37, joukossa on niin lyhyitä kävelyretkiä, koko päivän bussiretkiä sekä pitempiä ulkomaanretkiä. Vuoden ensimmäinen retki on tulevana lauantaina 9.1. Lauttasaareen.

Perinteisten retkien ohella on pyritty retkivalikoimaan tuoda uusia retkiä jotka ennestään monipuolistaisivat retkitarjontaa. Uusia retkiä on mm. Pääsiäisretki Ahvenanmaalle, Korpiretki Kuusamoon sekä merilinturetki Lofooteille. Päiväretkistä uutuutena on Helsingin kruununjalokivet ja Lauttasaaren talvilintulaskennat. Talvilintulaskennat tarjoaa jäsenistölle mahdollisuuden osallistua harrastuspohjalta tehtävään lintukantojen pitkäaikaisseurantaan. Vanhoissa retkissä on pyritty sisältöä päivittämään, Petoretkellä käydään Kirkkonummen sijaan Hangossa.

Suurin muutos retkissä näkyy hintojen osalta, bussiretkien osallistumismaksua on korotettu viidelä eurolla. Tästä lähtien jäsenet maksavat 25e ja ei-jäsenet 30e. Juniorihinnat (alle 18-vuotta) pysyvät samoina 5e/10e.

Toinen merkittävä muutos liittyy retkien lähtöpaikkaan, perinteisesti bussiretket ovat lähteneet Luonnontieteellisen museon edestä (Pohjoinen Rautatiekatu 13). Museon eteen on rakennettu ramppi joka hankaloittaa huomattavasti bussien ajoa museon eteen, tästä johtuen bussiretkien lähtöpaikka siirtyy Sibeliusakatemian (R-talo) eteen (Pohjoinen Rautatiekatu 9).Välimatkaa on reilut 100 metriä joten paikan löytäminen on helppoa.

Linkki uudelle bussiretkien lähtöpaikalle, Sibeliusakatemia (R-talo):

http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=Sibeliusakatemia+%28R-talo%29&y=6673689&x=2551945&lang=FI

Tringan retkitoimikunta toivottaa linturikasta vuotta sekä mukavia retkiä!